Zümrütova İlkokulu
Zümrütova Mahallesi Elmalı/ANTALYA

VİZYON

Okulumuz öğrencilerini, eğitim öğretimi kavramış, bilgi üreten ve paylaşan, girişimci, etkili ve güzel konuşabilen, kendine güveni olan, bilimsel düşünebilen, öğrenmeyi öğrenmiş, sürekli gelişmeyi yaşam biçimi edinmiş, Atatürk ilke ve devrimlerine inanan, milli ve manevi değerlere bağlı, sosyal, kültürlü, ailesine ve ülkesine bağımlı bireyler olarak topluma hazırlamak.

MİSYON

Sürekli gelişmeyi hedefleyen, daha az kaynakla daha fazla kaliteli hizmet üreten, hep daha iyi olma anlayışı ve düşüncesi içerisinde olan, öğrenciye ve sürece odaklı, halkla bütünleşmiş, güvenilir, çalışanlarının memnuniyetini sağlamayı amaçlayan bir okul olmak.

09.00-15.50

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Zümrütova köyünde olup köyün Elmalıya uzaklığı 24 km, Antalya merkeze uzaklığıda 134 km dir.